VETERANBIL

Leie veteranbil til bryllup? Her er mulighetene, men drøy ikke for lenge. Ikke noe er mer etterspurt enn flotte veteranbiler. De aller fleste må gå for andre alternativer da det er mangel på nok kvalitetsveteranbiler i Norge. Mange sikrer seg gjerne et år i forveien.

Rundt om i hele verden, inkludert i monarkienes storbryllup står veteranbil øverst i popularitet av type brudebiler. Veteranbil til bryllup er over 100 års tradisjon, men det betyr ikke at de fleste får tak i bra veteran av den grunn, tvert om. Historisk kunst av svunnen tid er elsket av alle aldersgrupper. Markedet er så lite at tross stor etterspørsel går de aller fleste bryllup likevel med andre alternativer. 

I Norge finnes kun en landsdekkende formidler som sikrer leietakere og som garanterer trygge leveringer. Disse har til gjengjeld alle prisklasser opp til det mest eksklusive som finnes. Nettsiden Norgesklenodier.no har full fylkesoversikt med bilder over alle veteranbiler som leies ut rundt om i landet. Alt i oversiktlig kronologisk prisrekkefølge.

Å leie fra tilfeldige nettsider eller av en nabo for den del er sjangsespill. "Best in show" holder ikke. Nesten alle veteranbiler står seg i hjel med fare for akutte bremseproblemer eller andre akutte feil. Lei kun av en formidler el. butikk som gir full erstatningsgaranti. De sjangser aldri på å ta inn biler kun basert på et flott ytre. Bryllup bør aldri baseres på farlig risiko.

BryllBil1