Nybil

Nye premiumbiler og sportsbiler. Høyest i kurs til bryllup står muskelbiler. Innvandrermiljøer i særdeleshet drar opp snittet. Store eksklusive sportsbiler er fortsatt såpass sjeldent å se i trafikken at mange ønsker slike i sitt bryllup.
Av vanligere p
ersonbiler i premiumklassen er Mercedes, Audi og Bentley mest benyttet. Mercedes og Audi mest fordi utvalget er størst der, mens Bentley er mer ettertraktet.

De fleste vil helst unngå det mest ordinære til bryllupskjøring. F.eks bruker snart halve Norge Tesla til jobb. Slike var noe brukt til bryllup frem til 2016, men er totalt «ut» nå. Ingen har våte drømmer om en brudebiler som daglig er å finne i ethvert parkeringshus.

Brudebilen skal løfte frem brudeparet og være en del av rammen rundt brudeparet og ikke minst bruden fra hun reiser til kirken/ rådhus/ vielse, til/fra fotografering og frem til gjestene tar i mot til fest. Og nettopp rammen rundt bør ikke være noe hverdags.

Å lete på nett kan ta tid. All bilutleie i Norge har lagt inn bl.a «luksusbil», «Ferrari/ Lamborghini» etc i søkekriteriene, spesielt internasjonale kjeder som Hertz og Avis osv. Virkeligheten er at de fleste kjeder her i Norge kun har helt ordinære luksusbiler.

Rolls-Royce Phantom er nok bilen som troner aller øverst. Bentley og andre sjeldne biler ligger også høyt i kurs. Av hårete sportsbiler, f.eks: Lamborghini, Tesla Roadster (2018), Lotus. Ferrari m.fl. Her er de som har nye premium brudebiler i Norge:

Oslo / Akershus
Oslo chaufførservice
Autoxo
Rolls-Royce utleie

Hordaland
Kommer

Rogaland
Kommer   Brudebil.com er ny. Alle leverandører og fylker fylles opp i.l. av 2018